Author Archives: synnytyssyli

Naisten piiri raskaana oleville

Naisten piiri kokoontuu ‘sisterhood’ lipun alla luottamuksellisesti ilojen ja surujen äärelle. Raskausaika on niin paljon muutakin kuin sääntöjä ja määräyksiä siitä mitä saa tai ei saa tehdä, syödä tai juoda…. Read more »

(Koti)synnytysvalmennus

Aika: PE 15.9.2017 klo 17-20 ja LA 16.9.2017 klo 9-17 Paikka: TilaAurinkoinen, Armas Launiksen katu 5, Leppävaara Hinta: 97€/synnyttäjä, puolisot/ tukihenkilöt 49€ 🙂 Lisätiedot ja Ilmoittautuminen doulapiia@yahoo.fi tai 050 4096868… Read more »

Synnytystanssikurssit

Täydellistä liikuntaa raskaanaoleville ja juuri vauvansa saaneille: hauskaa,  informatiivista, hyvää oloa. DfB eli Dancing for Birth on ruotsalaissyntyisen Amerikassa asuvan tanssiopettaja Stephanie Larssonin kehittämä tanssikurssi, joka yhdistää synnytystietoa sekä itämaisesta… Read more »

Synnytysrumpukurssi

Tule tekemään itsellesi synnytysrumpu <3  Tämä on synnytysvalmennusta parhaimmillaan: kurssilla yhdistyy käsitöiden tekeminen ja synnytyksestä puhuminen❤ Rumpu valmistetaan alusta asti käsityönä: aito poronnahka leikataan ja värjätään, puinen rumpukaari hiotaan ja… Read more »