Vyöhyketerapiahoidot

      Comments Off on Vyöhyketerapiahoidot

Vyöhyketerapia on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto jota on käytetty eri puolilla maailmaa eri lääketieteiden hoitomuotona: kiinalaisessa lääketieteessä, intialaisessa ayerweda perinteessä sekä intiaanien perimätiedossa. Länsimaihin vyöhyketerapia lähti leviämään 1900- luvun alkupuolella samoihin aikoihin kuin muutkin ‘itämaiset’ hoitomuodot kuten jooga ja akupunktio.
Vyöhyketerapiahoito on parhaimmillaan terveyttävä edistävä ja ylläpitävä hoitomuoto. Kun asiakas tulee hoitoon hän huomaa usein jo hoidon aikana sen hyvää tekevät vaikutukset: aineenvaihdunta vilkastuu, kehojumit hellittävät, energia lähtee liikkeelle ja mielen solmutkin aukeavat.
Hoitomuoto sopii hellävaraisuutensa ansiosta kaikille vauvasta vaariin. Myös raskausaikana ja vauvavuotena on erittäin suositeltavaa käydä hoidoissa. Voit oikein hyvin tulla hoitoon jo raskauden ensimmäisellä kolmanneksella: tämä on aikaa jolloin keho puhdistuu ja pyrkii luomaan vauvalle mahdollisimman optimaaliset olosuhteet kasvaa ja kehittyä. Vyöhyketerapiahoito tukee kehon puhdistustyötä ja lisää kehon oman parantajahormonin oksitoosiinin määrää.

Tervetuloa hoitoon:  ajanvaraus 050 4096868/ Piia
vyöhyketerapiahoito 1,5t     75€
vyöhyketerapiahoito 1t        65€
raskausajan hoito                70€
vauvan vyöhyketerapia       50€ ensikäynti
45€ jatkokäynti
lasten vyöhyketerapia         55€

Äitiysjuhlat

      Comments Off on Äitiysjuhlat

Mother Blessing Seremony eli Äitiysjuhlat järjestetään ennen vauvan syntymää. Juhlan keskiössä on raskaana oleva nainen ja hänen tuleva syntymänsä äidiksi. Naiset ovat kautta aikojen valmistaneet toisiaan vauvan syntymää ja äitiyttä varten. Tässä juhlassa se tehdään positiivisesti rohkaisevia ja kannustavia ajatuksia jaellen, ei pelotellen tai kauhutarinoita viljellen.
Juhlassa kokoonnutaan ensi naisten piiriin, esittäydytään ja kutsutaan hengessä mukaan muitakin osallistujille tärkeitä naisia, esimerkiksi isoäitejä tai muita jo edesmenneitäkin vaikuttajanaisia. Loput juhlasta kuluukin sitten tulevan äidin hemmottelussa: voimme maalata masumandalan, tehdä tulevalle äidille monikäsihierontaa, järjestää lopuksi kynttilä- tai suolaseremonian ja syödä ja juoda nyyttäriherkkuja.

Varaa juhlat itsellesi tai ystävällesi soittamalla 050 4096868 tai spostilla doulapiia@yahoo.fi

Saat tarkemmat ohjeet juhlasta varauksen yhteydessä! Juhlan kesto 2-4 tuntia, riippuen osallistujamäärästä. Hinta 195€ sis. tilavuokran, ohjelman, kaikki tarvikkeet ja koristelut.