Sulkuseremonia

      Comments Off on Sulkuseremonia

Closing the bones seremony eli sulkuseremonia tehdään kun synnytyksestä on kulunut vähintään kuusi viikkoa. Sulkuseremonian voi oikein hyvin tehdä vaikka vuosienkin päästä synnytyksestä, yläaikarajaa ei ole.
Seremonian tarkoitus on ‘sulkea’ synnytyskokemus osaksi naisen kokemushistoriaa. Synnyttäminen vaatii naiselta sekä fyysistä että henkistä avautumista ja seremonian tarkoitus on auttaa naista integroimaan synnytyskokemus osaksi omaa elämänpolkuaan. Seremonian aikana nainen ensin kylvetään lämpimässä vedessä, sen jälkeen hierotaan rentoutuneeksi ja vasta sitten kiedotaan rebozoliinoihin tiettyä sulkemistekniikkaa käyttäen. Lopuksi vielä syödään, juodaan ja jutellaan kokemuksesta. Seremonia on monelle naiselle todella koskettava kokemus. Usein siinä käydään läpi loppuraskauden ja synnytyksen aikaisia tuntemuksia ja kokemuksia.
Voit katsoa videon seremoniasta täältä.

Varaa aikasi sulkuseremoniaan soittamalla 050 4096868 tai spostitse doulapiia@yahoo.fi

Tarvitset mukaasi rennot ja mukavat vaatteet sekä jonkun, joka voi hoitaa vauvaasi seremonian ajan. (Imetys on tottakai mahdollista aina kun tilanne sitä vaatii.) Seremonian kesto noin 3 tuntia.
Hinta 195€ sis. kylvyn, hieronnan, sulkuseremonian, pientä naposteltavaa ja kuusenkerkkäjuoman.

Kommentteja sulkuseremoniaan osallistuneilta naisilta:

Vyöhyketerapiahoidot

      Comments Off on Vyöhyketerapiahoidot

Vyöhyketerapia on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto jota on käytetty eri puolilla maailmaa eri lääketieteiden hoitomuotona: kiinalaisessa lääketieteessä, intialaisessa ayerweda perinteessä sekä intiaanien perimätiedossa. Länsimaihin vyöhyketerapia lähti leviämään 1900- luvun alkupuolella samoihin aikoihin kuin muutkin ‘itämaiset’ hoitomuodot kuten jooga ja akupunktio.
Vyöhyketerapiahoito on parhaimmillaan terveyttävä edistävä ja ylläpitävä hoitomuoto. Kun asiakas tulee hoitoon hän huomaa usein jo hoidon aikana sen hyvää tekevät vaikutukset: aineenvaihdunta vilkastuu, kehojumit hellittävät, energia lähtee liikkeelle ja mielen solmutkin aukeavat.
Hoitomuoto sopii hellävaraisuutensa ansiosta kaikille vauvasta vaariin. Myös raskausaikana ja vauvavuotena on erittäin suositeltavaa käydä hoidoissa. Voit oikein hyvin tulla hoitoon jo raskauden ensimmäisellä kolmanneksella: tämä on aikaa jolloin keho puhdistuu ja pyrkii luomaan vauvalle mahdollisimman optimaaliset olosuhteet kasvaa ja kehittyä. Vyöhyketerapiahoito tukee kehon puhdistustyötä ja lisää kehon oman parantajahormonin oksitoosiinin määrää.

Tervetuloa hoitoon:  ajanvaraus 050 4096868/ Piia
vyöhyketerapiahoito 1,5t     75€
vyöhyketerapiahoito 1t        65€
raskausajan hoito             70€
vauvan vyöhyketerapia       55€ ensikäynti
50€ jatkokäynti
lasten vyöhyketerapia         55€

Äitiysjuhlat

      Comments Off on Äitiysjuhlat

Mother Blessing Seremony eli Äitiysjuhlat järjestetään ennen vauvan syntymää. Juhlan keskiössä on raskaana oleva nainen ja hänen tuleva syntymänsä äidiksi. Naiset ovat kautta aikojen valmistaneet toisiaan vauvan syntymää ja äitiyttä varten. Tässä juhlassa se tehdään positiivisesti rohkaisevia ja kannustavia ajatuksia jaellen sekä äitiä hemmotellen.
Juhlassa kokoonnutaan ensin naisten piiriin, esittäydytään ja kutsutaan hengessä mukaan muitakin osallistujille tärkeitä naisia, esimerkiksi isoäitejä tai muita jo edesmenneitäkin vaikuttajanaisia. Loput juhlasta kuluukin sitten tulevan äidin hemmottelussa.

Varaa juhlat itsellesi tai ystävällesi soittamalla 050 4096868 tai spostilla doulapiia@yahoo.fi

Saat tarkemmat ohjeet juhlasta varauksen yhteydessä! Juhlan kesto 2-4 tuntia, riippuen osallistujamäärästä. Hinta 195€ sis. tilavuokran, ohjelman, kaikki tarvikkeet ja koristelut piiriä varten.