Vyöhyketerapiahoidot

      Comments Off on Vyöhyketerapiahoidot

Vyöhyketerapia on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto jota on käytetty eri puolilla maailmaa eri lääketieteiden hoitomuotona: kiinalaisessa lääketieteessä, intialaisessa ayerweda perinteessä sekä intiaanien perimätiedossa. Länsimaihin vyöhyketerapia lähti leviämään 1900- luvun alkupuolella samoihin aikoihin kuin muutkin ‘itämaiset’ hoitomuodot kuten jooga ja akupunktio.
Vyöhyketerapiahoito on parhaimmillaan terveyttävä edistävä ja ylläpitävä hoitomuoto. Kun asiakas tulee hoitoon hän huomaa usein jo hoidon aikana sen hyvää tekevät vaikutukset: aineenvaihdunta vilkastuu, kehojumit hellittävät, energia lähtee liikkeelle ja mielen solmutkin aukeavat.
Hoitomuoto sopii hellävaraisuutensa ansiosta kaikille vauvasta vaariin. Myös raskausaikana ja vauvavuotena on erittäin suositeltavaa käydä hoidoissa. Voit oikein hyvin tulla hoitoon jo raskauden ensimmäisellä kolmanneksella: tämä on aikaa jolloin keho puhdistuu ja pyrkii luomaan vauvalle mahdollisimman optimaaliset olosuhteet kasvaa ja kehittyä. Vyöhyketerapiahoito tukee kehon puhdistustyötä ja lisää kehon oman parantajahormonin oksitoosiinin määrää.

Tervetuloa hoitoon:  ajanvaraus 050 4096868/ Piia
vyöhyketerapiahoito 1,5t     75€
vyöhyketerapiahoito 1t        65€
raskausajan hoito             70€
vauvan vyöhyketerapia       55€ ensikäynti
50€ jatkokäynti
lasten vyöhyketerapia         55€