Kotiloita eli kotikätilöitä on onneksi koko ajan enemmän tarjoamassa palveluitaan. Ero on huomattava vaikka vain viiden vuoden takaiseen tilanteeseen!
Kotisynnytyksen suunnitteleminen lähtee usein liikkeelle kotilon valinnasta. Tässä muutaman kotilon yhteystiedot, jotta pääset alkuun valinnassasi.

Ria on nuoresta iästään huolimatta yksi kotisynnytyskulttuurin uranuurtajista Suomessa <3. Rialla on kaksi lasta jotka ovat molemmat syntyneet kotona. Esikoisensa raskausaikana hän aloitti kätilöopinnot, valmistui kätilöksi 2014 ja on ollut mukana useissa kymmenissä kotisynnytyksissä sekä Suomessa että ulkomailla.

Rian yhteystiedot:
gsm 050-4904564
sposti: rakkaudenkohtu@gmail.com
www.rakkaudenkohtu.com

Emmi on kolmen lapsen äiti ja hänellä on kolme hyvin erilaista synnytystä taustalla. Viimeisin luonnollisesti edennyt vesisynnytys ”avasi hänen silmänsä”. Tämän jälkeen hän on tehnyt töitä edistääkseen luonnollisempaa ja perhekeskeisempää synnytyskulttuuria. Emmi on valmistunut kätilöksi vuonna 2011. Emmillä on kokemusta sairaalakätilön työstä sekä synnytyspuolelta että lapsivuodeosastolta. Kotisynnytyskätilönä hän on toiminut vuoden 2016 alusta lähtien. Emmin ihana kupliva nauru siivittää vauvan kuin vauvan tähän maailmaan <3

Emmin yhteystiedot:
gsm 040-7648208
sposti: emmi@katiloemmi.net
www.katiloemmi.net

Emilia on kolmen lapsen äiti, kätilö ja Sacred Pregnancy -kouluttaja. Lisäksi Emilia on sertifioitu synnytysdoula sekä opiskelee Mama Roasteriksi Sacred Post Partum -koulutuksessa. Kätilöksi Emilia on valmistunut vuonna 2013 ja tehnyt sen jälkee töitä äitiyspolilla, synnytysosastolla sekä omassa yrityksessään raskaudenseurannan, synnytysdoulausten, synnytysvalmennusten ja kotisynnytysten parissa. Emilia tukee synnytysrauhaasi rakkaudella ja koko sydämestään <3

Emilian yhteystiedot:
gsm 040-7272730
sposti: emilia@syntymässä.fi
www.syntymassa.fi