Lokakuussa 2013 ensimmäinen Sylissä syntynyt vauva oli Nooa-poikamme. Olimme juuri muuttaneet uuteen kotiimme ja hän halusi tulla heti järjestelemään muuttolaatikoita kanssamme

Maaliskuussa 2014 syntyi Sylissä toinen pieni poika.

Heinäkuussa 2015 Sylissä syntyi Nana tyttösemme aloittaen pitkän tyttösarjan.

Huhtikuussa 2017 syntyi Leea ja heinäkuussa Lilja.

Elokuun 2017 tyttö päättikin ihan viimehetkellä, kun synnytyssupistukset olivat jo alkaneet, syntyä ihan omassa kodissaan. Siirsimme Sylistä altaan ja muita härpäkkeitä muutaman kilometrin päähän Mennin omaan kotiin 

Helmikuussa 2018, isänsä nimipäivälahjaksi, syntyi pieni Jade prinsessa.

Maaliskuun 2018 tyttönen oli suunniteltu syntyväksi Sylissä, mutta hänpä päättikin vauhdikkaan synnytysmatkansa ihan omaan kotiinsa.

Syyskuussa 2018 syntyi pieni poika vauhdikkaasti äitinsä Siljan kauniin synnytyslaulun saattelemana.

Helmikuun 2019 poikanen, SynnytysSylin kymmenes vauva, olikin samalla Sylin ensimmäinen vauva, jonka synnytys päätettiin synnytyksen loppumetreillä siirtää sairaalaan syntymään. Tämä siksi, että ponnistusvaihe pitkittyi ja haluttiin varmistaa vauvan hyvä vointi syntymän ensihetkistä alkaen.

Toukokuussa 2019 äitienpäivän tienoilla, täyden kuun aikaan, syntyi ihana pieni tyttö Alma, vanhempiensa ensimmäinen vauva.

Tammikuussa 2020 sai doula parhaan syntymäpäivälahjan ikinä: pieni Melis-tyttönen syntyi äitinsä ja isänsä rakastaville käsivarsille kahden kätilön ja doulan tukiessa synnytystiimiä.

Huhtikuussa 2020 syntyi suloisista suloisin pieni poikanen, hänkin vanhempiensa esikoinen. Synnytyslaulun voimalla, äidin ja isän parhaalla yhteistyöllä ja kahden kätilön avustamana poikanen saapui rakkaus mukanaan.