• Koska Sinä ja Sinun synnytyksesi ovat ainutlaatuisia! Synnytät tämän lapsen vain kerran. Koska synnytyspaikalla ja itse synnytystapahtumalla ON väliä.
  • Olet herkästi aistiva, joka häiriintyy liian kovista äänistä, vieraista ihmisistä, oudoista hajuista. Et pidä sairaalasta synnytyspaikkana. Sylissä ymmärretään luontaisen ja synteettisen ero.
  • Sylissä voit käydä monta kertaa jo raskausaikana: tapaamassa kätilöitä ja doulia, vyöhyketerapiahoidossa, naisten saunaillassa, synnytysvalmennuksessa, sinua varten järjestetyssä Mother Blessing juhlassa… Näin Sylistä tulee sinulle kuin ’toinen koti’.
  • Laita silmät kiinni ja kuvittele millaista olisi synnyttää omaan tahtiin, omassa rauhassa ja niin, että Sinä olet synnytyksesi Kuningatar! Sinä tiedät, mikä on sinulle ja vauvallesi parasta. Sinä tiedät, milloin on aika mennä ammeeseen, nousta pois ammeesta, käväistä saunassa, juoda jotain energiaa antavaa, syödä välipalaa, antaa kehosi ponnistaa vauva maailmaan… Sinä tiedät! Synnytystiimi on Sinua varten ja auttaa Sinua synnytysmatkallasi.
  • Sylissä on valmiina kaikki mitä tarvitset kotisynnytykseen: amme, allasmuovi, roikkuliina, sauna, suihku, takka, jääkaappi omille eväille, vuodesohva synnytyksen jälkeisiin hetkiin, pyyheliinat, lakanat, pesukone, eteeriset öljyt… you name it!